Rokodelska akademija
 
               

KAMP ZA ANIMATORJE - prijavnica

 

Kamp za animatorje (18-30 let)

Veržej, 30. junij-4. julij 2013

Komu je kamp namenjen?

Kamp za ANIMATORJE je namenjena mladim (dijakom, študentom, ostalim), ki željo pridobiti nove izkušnje, razvijati pedagoške kompetence in se uriti v pripravi in izvajanju počitniških programov za različne ciljne skupine.

Počitniški kamp

Nastanitev v kampu nam omogoča bolj »sproščeno« vzdušje; igre, rokodelske delavnice, kopanje, pesem in večeri ob ognju.

Delovni kamp

Udeleženci Kampa za ANIMATORJE boste sodelovali pri pripravi vsebin in kasneje tudi izvedbi počitniških programov za otroke in družine. Udeležba na Kampu za ANIMATORJE je pogoj in obveza za sodelovanje na Kampu za družine in/ali Kampu za otroke.

Animatorski kamp

Gre za celosten razvoj animatorske podobe, ki v salezijanskem duhu skrbi za človeško in duhovno rast. Skupaj bomo različnim ciljnim skupinam omogočili doživete počitnice v Pomurju.

Tedenski program

Zberemo se v nedeljo popoldne, po uvodnem pozdravu, bomo prvi večer v sproščenem vzdušju spoznavali drug drugega, okolje in naš program. Teden bodo popestrile rokodelske delavnice, načrtovanje in priprava programov kampov za različne ciljne skupine, spoznavanje Pomurja in tudi prijetni trenutki na bazenu, piknikih in igrah. Pri vsem pa ne bomo pozabili na duhovno rast posameznika in skupine. Aktiven teden zaključimo v četrtek popoldne.

Prenočevanje

V šotorih v Kampu TRIO, ki je del Zavoda Marianum Veržej, poleg Centra DUO. V kampu so zagotovljeni vsi potrebni sanitarni standardi s čajno kuhinjo, ognjiščem, idr. V primeru slabega vremena se bomo nastanili v Penzionu Mavrica.

Prehrana

Za obroke (zajtrk, kosilo, večerja) delno poskrbimo sami (kuhamo, pečemo v kampu), delno pa jih imamo v Penzionu Mavrica.

Informacije in prijave

Število prijav je omejeno. Udeležba na Kampu za animatorje je pogoj in obveza za sodelovanje na Kampu za družine in/ali Kampu za otroke.
Prijave zbiramo do 15. junija 2013 na naslov:
Zavod Marianum Veržej, Puščenjakova ul. 1, 9241 Veržej
ali preko .

Izvedba programa je v celoti brezplačna.
Program se izvaja v okviru čezmejnega projekta Rokodelska akademija 2 (2. JR OP Slovenija-Madžarska 2007-2013), ki je sofinanciran iz sredstev Evropske unije (Evropski sklad za regionalni razvoj).

 

Prijavnico najdete TUKAJ.