Rokodelska akademija
 
               

Kako narediti vizitke in letake lastnoročno?

Zelo pogosto kmetje v Sloveniji radi natisniti vizitke, letake in druge promocijske izdelke. Prav tako potrebujejo nalepke in embalažo za svoje izdelke.
Vse promocijske izdelke lahko naročite na spletni tiskarni Vizitka.com
Vendar za visokokakovostni tiskani izdelki morate imeti visoko kakovostno predlogo. Lahko naredite sami maketo vizitk, letakov ali drugih tiskanih materialov.
Za to lahko uporabite takšne posebne programe, kot je Photoshop ali celo navadna Word. Morate nastaviti pravilne velikosti datotek in po zaključku predloge shraniti maketo v obliki PDF. Velikosti lahko najdete v zavihkih »Zahteve za makete« na strani vsakega izdelka. Na primer, za maketo vizitk morate nastaviti dimenzije 89x59mm. Ta velikost je malo večja od velikosti končnega izdelka. Toda po zaključku tiskanja vizitk in porezavi, bo velikost vizitk postala standardna 85x55 mm.
Če je zelo težko in nenavadno, da uporabite takšne programe, lahko razvoj makete zaupate strokovnemu oblikovalcu. Grafično oblikovanje vizitk in letakov je ena od storitev spletne tiskarne Vizitka.com
Z oblikovalcem boste lahko komunicirali preko e-pošte in spreminjali predloge. Po upoštevanju vseh vaših pripomb dobite končno varianto za tiskanje in jo potrdite. Vaše vizitke, letaki ali drugi tiskani izdelki bodo natisnjeni v enem delovnem dnevu.